Tjänster
Case
Kontakt
Om oss
Nyheter
Kunskapsbank
Cloud login

Case och referenser

SECOA arbetar primärt med medelstora och stora privata företag som är på väg eller är mitt i en molnbaserad IT-leverans av verksamhetens applikationer och har en Cloud-first strategi. Exempel på olika typer av branscher som representeras är utbildning, industri, detaljhandel, spel, transport och finans.

Vad tycker kunderna?

Rexel

Niklas Grünbaum på Rexel Sverige AB, varför valde din verksamhet en helhetslösning från SECOA?

 

– Rexel valde SECOA som partner för att SECOA stämde väl in på vår vision, att vi själva skall fokusera inom våra kärnområden och använda partners att leverera övriga tjänster, samt att SECOA gav ett väldigt professionellt och kunnigt intryck genom hela upphandlingen.

ABF

Harald Hagman på ABF Stockholm, vad levererar SECOA till er?

 

-SECOA levererar en modern molnbaserad plattform till ABF Stockholm, samtliga ABF Stockholmskontor kopplas samman med SD-WAN för att uppnå en optimal transport mellan verksamhetens platser och mot verksamhetens molnbaserade applikationer.

SECOA säkerställer också den trådbundna och trådlösa kommunikationen inom respektive kontor. Säkerheten har aldrig varit viktigare i en molnbaserad IT-leverans i kombination med den mobila användaren, därför säkras ABF Stockholms klienter med Cisco Umbrella, detta medför att samtliga klienter är skyddade oavsett vart användaren befinner sig.

CAMFIL

Andreas Gidlöf på Camfil AB, varför valde ni att implementera Jazz plattformen i er verksamhet?

 

-Vi har ett behov av att kunna säkerställa att våra policys efterlevs då vi är en spridd organisation, att ha en plattform som erbjuder full insyn och spårbarhet vid behov i kombination med att vi kan utbilda verksamheten på ett enkelt sätt gjorde att valet föll på denna plattform.

Läs om hur vi kan hjälpa er

Vilka är SECOA?

Läs mer om oss