Tjänster
Case
Kontakt
Om oss
Nyheter
Kunskapsbank
Cloud login

Om oss

Med stor expertis och lång erfarenhet hjälper SECOA företag att ta sina första steg ut i den molnbaserade IT-leveransen. SECOA Cloud är platsen där våra kunders tjänster visualiseras och hanteras, det skapar en kontaktyta för support, ärendehantering, avtal, analyser och rapporter. Med modern teknologi skapar SECOA en unik kundupplevelse där verksamhetens behov är i fokus.

Varför SECOA?

SECOA Cloud

En kundportal som visualiserar kundens alla tjänster och åtaganden, det är en komplett kontaktyta som innehåller support, ärendehantering, avtal, analyser och rapporter. SECOA APP som är en del av SECOA Cloud visualiserar alla åtaganden mobilt och tillför smarta verktyg som förenklar installation och utbyte av nätverksenheter.

SECOA Support

En support som hanteras av experter, en solid försäkring i en molnbaserad IT-leverans där SECOA placerar sin mest kompetenta personal med lång och bred erfarenhet för att säkerställa att kvalitet och åtgärdstider möter upp de krav som våra kunder har legitima krav på.

Support och ärendehantering är nåbart via webben och via SECOA APP, allt för att uppnå flexibilitet och mobilitet för kunder och SECOA Support.

SECOA Partner

SECOA Partner är en samverkansmodell som säkerställer ett partnerskap som fokuserar på verksamhetens behov i alla led, SECOAs uppdrag är att forma IT-leveransen runt de behov som styr kundens verksamheten.

Våra tjänster

Your partner in a cloud-based world

Vårt erbjudande