Tjänster
Case
Kontakt
Om oss
Nyheter
Kunskapsbank
Cloud login

Våra tjänster

Med stor expertis och lång erfarenhet hjälper SECOA företag att ta sina första steg ut i den molnbaserade IT-leveransen. SECOA Cloud är platsen där våra kunders tjänster visualiseras och hanteras, det skapar en kontaktyta för support, ärendehantering, avtal, analyser och rapporter. Med modern teknologi skapar SECOA en unik kundupplevelse där verksamhetens behov alltid är i fokus.

Varför SECOA?

SECOA Cloud

En kundportal som visualiserar kundens alla tjänster och åtaganden, det är en komplett kontaktyta som innehåller support, ärendehantering, avtal, analyser och rapporter.

SECOA APP

SECOA APP som är en del av SECOA Cloud visualiserar alla åtaganden mobilt och tillför smarta verktyg som förenklar installation och utbyte av nätverksenheter. Support och ärendehantering är nåbart via SECOA APP, allt för att uppnå flexibilitet och mobilitet för kunder och SECOA Support. Ladda ner för iOS och Android.

Cloud Managed Security

När applikationer förflyttas till publika molntjänster ställs nya krav på trafikflöden och säkerhet, nya behov kräver nya typer av lösningar.

Läs mer och kontakta oss

Cloud Managed Network

Vår helhetstjänst Cloud Managed Networks möter alla behov och krav molnbaserade IT-tjänster ställer. Dagens landskap för IT förändras i snabb takt och då behöver man rätt säkerhetsdesign och verksamhet för alla nätverk. Cloud Managed Networks är optimerad för göra er molnbaserade IT säker och felfri.

Läs mer och kontakta oss

Vilka är SECOA?

Läs mer om oss